Atasi Ketakutan Anda Di Sunways Nights of Fright 4

Share

Nights of Fright kembali lagi. Kali ini dengan edisi ke 4!

Ini kali pertama uncle uji tahap ketakutan uncle kat dalam salah satu tarikkan yang menjadi acara tahunan daripada Sunway Lagoon Malaysia. Expectation uncle sebelum masuk mesti la tinggi sebab Nights of Fear ni dah masuk tahun ke 4 dan ia dianjurkan oleh Sunway Lagoon dan The Sudden Impact! Company yang merupakan 2 syarikat besar dalam industri entertainment park.

sunway-nights-of-fright-4

Dari luar nampak tak seram kan.

Haha memang cool je la time nak terjah masuk.

Dalam park Night of Fright ni ada 8 rumah hantu, 6 zon seram, dan 11 taman hiburan yang dibuka sebelah malam.

sunway-nights-of-fright-4

Nak tau nasib anda? Mai tilik nasib kat sini. hehe

sunway-nights-of-fright-4

Berani jalan sorang-sorang?

sunway-nights-of-fright-4

Tarikkan zombie yang sentiasa menjadi perhatian umum.

sunway-nights-of-fright-4

Bila dah ramai sangat orang, hantu pun tiba tiba jadi friendly… hehe

sunway-nights-of-fright-4-9

Julung kalinya, Nights of Fright 4 memperkenalkan rumah hantu berkonsepkan Ghostbusters! Wajib masuk!!!

sunway-nights-of-fright-4-1

Oh ya, sebelum balik jangan lupa dapatkan sampel darah anda di kaunter darah

Nights of Fright 4 menanti ketibaan pengunjung seawal 7.30 malam hingga 11.30 malam, hanya pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad dari 7 hingga 31 Oktober 2016.

Untuk harga tiket pula, hanyalah RM58; dan kalau anda ada masih belajar, boleh dapatkan harga tiket pada RM50 sahaja.

Maklumat lanjut boleh hubungi 603 5639 0000 atau layari sunwaylagoon.com atau FB Page Sunway Lagoon Malaysia.

Datang dan alaminya 😉

1,423 total views, 5 views today

Share
Comments
  1. raihanah
  2. mrhanafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge