Amna Home Pilihan Homestay Luar Negara Terbaik

Share

Serabut memikirkan penginapan apabila travel ke luar negara dalam volume yang ramai? Kalau nak menginap di hotel, surely mahal sebab bawa ramai orang kan.

Pernah fikirkan homestay sebagai pilihan?

Kalau anda bercuti ke lokasi yang poplar seperti London, Perth, Melbourne, Tokyo, Bangkok, Pattaya, ataupun Kuala Lumpur boleh la menginap di AmnaHome Homestay, pilihan homestay terbaik luar negara.

Amna Home Homestay

Amna Home menyediakan hampir 40 buah homestay yang terletak di Kuala Lumpur, London, Perth, Melbourne, Auckland, Tokyo dan Amstredam.

Kenapa AmnaHome menjadi pilihan?

  • Lokasi Yang Strategik

Homestay yang ditawarkan AmnaHome terletak berada di lokasi yang berdekatan dengan tarikkan utama dan kawasan pusat bandar. Jadi senang la untuk ke tempat-tempat menarik yang berada berdekatan dengan tempat menginap.

  • Berbaloi Dengan Harga

Berbanding dengan penginapan yang disediakan syarikat yang lain, harga yang ditawarkan Amna Home adalah sangat berpatutan. Tak perlu risau lagi mengenai bajet apabila anda menginap di AmnaHome.

  • Feels Like Home

Tiada yang lagi best daripada dapat berehat di dalam penginapan yang rasanya tak ubah seperti berada di rumah. Kepenatan surely recover dengan cepat bila dapat rehat yang secukupnya di tempat menginap yang dah macam kat rumah keadaannya.

Memandangkan uncle dalam perancangan ke Perth pada bulan Sembilan nanti, uncle ada buat terjahan terjah gambar homestay Amna Home di Perth yang terletak di Cantonment Street, Fremantle (update 6 September 2016: Malangnya dah tutup).

amna home perth cantonment street

Harga: AUD165 / malam

• 2 bilik tidur (1 Queen Bed & 1 Sofa Bed)
• Boleh memuatkan sehingga 6 orang
• Peralatan memasak disediakan kecuali rice cooker

Nampak sungguh selesa bukan? Dengan harga yang di tawarkan untuk satu malam, uncle rasa ini adalah pilihan terbaik untuk menginap berbanding menginap di hotel.

Oh ya, apa pula kata Uncle Zuan di akaun Instagram @unclezuan11 mengenai percutian bersama AmnaHome?

Untuk maklumat lanjut mengenai AmnaHome dan tempahan , boleh terus ke hubungi pihak AmnaHome melalui:

Laman web: http://amnahome.com
Facebook : https://www.facebook.com/holidayhouseamna
Instagram : https://www.instagram.com/amnahome
Whatsapp : +61 402 966 473
Email : reservation@amnahome.com



2,315 total views, 5 views today

Share
Comments
  1. Yaya Natsumi
  2. Ilmu percuma
  3. Ezad Skytech
  4. Muhammad Khairuddin Lim
    • Uncle Zuan
  5. Noriza Rahman
  6. Khairul Zamri
  7. anuar
  8. Khir Khalid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge